Recent Posts

  Recent Comments

  Nema komentara za prikaz.

  Archives

  Nema arhiva za prikazati.

  Categories

  • Nema kategorija
  Šime

  Dragi naš Šime  stigao je u studenom 2021. godine u NO KILL sklonište. Kao jedno od petero braće i sestara oduševio nas je njegov karakter ali i  njegovo uho. Jedno podignuto uho je definitvno nešto što Šimu obilježava te izražava njegovu simpatičnost. Ono što još krasi našeg ljepotana je puno energije, želja za igranjem te aktivnost kakvu odavno niso vidjeli. U šetnjama i kupanjima na kojim je sudjelovao je neumorno trčkarao od prve do zadnje minute a voli se i kupati u moru. Šime je pas koji traži aktivnu obitelj a garantira ljubav.

   

  Šime je u NO KILL skloništu Animalis Centrum primio sve uobičajene veterinarske tretmane i cjepiva, mikročip te je obavljena kastracija. Kao i svim ostalim životinjama pod našom zaštitom, izrađena mu je vlasnička knjižica/putovnica.

   

  Ako ste zainteresirani za udomljenje Šime, molimo detaljno ispunite upitnik koji se nalazi na linku ispod. Naši referenti kontaktirat će Vas u što kraćem roku kako bi s Vama detaljnije razgovarali o udomljenju. Ispunjavanje upitnika nije i rezervacija životinje.

  PasminaMješanac
  SpolMužjak
  DOB01/09/2021
  hrHrvatski