Recent Posts

  Recent Comments

  Nema komentara za prikaz.

  Archives

  Nema arhiva za prikazati.

  Categories

  • Nema kategorija
  Nix

  Ljepotan Nix sa bratom, sekom i mamom stigao je odlukom Veterinarske inspekcije. S obzirom da je potekao iz nekontroliranog uzgoja, mješanac je pasmine bull terijer te nema rodovnik, on spada u opasne pse. Takvo obilježje je nešto što je struka odredila te se s ovim ljepotanom moramo i ponašati u skladu s tim. Prilikom udomljavanja Nixa, potrebno je proći određene procedure, no sigurni smo da je on vrijedan toga! On je jedno toplo biće, prepuno ljubavi i željno pažnje. Pri svakom kontaktu s njim, on se pokušava skriti u vaše krilo, tražeći i gurkajući vašu ruku da ga mazite. Oprez je potreban onda kada je u kontaktu sa drugim mužjacima, no znamo da maleni Nix brzo uči i spreman je biti dobar prema svima. Pružite mu dom kako bi mogao stalno biti u vašem naručju i imati život kakav zaslužuje.

  Nix je u NO KILL skloništu Animalis Centrum primio sve uobičajene veterinarske tretmane i cjepiva, mikročip te je obavljena kastracija. Kao i svim ostalim životinjama pod našom zaštitom, izrađena je vlasnička knjižica/putovnica.

  Ako ste zaintersirani za udomljenje Nixa, molimo detaljno ispunite upitnik koji se nalazi na linku ispod. Naši referenti kontaktirat će Vas u što kraćem roku kako bi s Vama detaljnije razgovarali o udomljenju. Ispunjavanje upitnika nije i rezervacija životinje.

  PasminaMješanac u tipu bull terijera
  SpolMužjak
  DOB17/02/2021
  hrHrvatski