Recent Posts

  Recent Comments

  Nema komentara za prikaz.

  Archives

  Nema arhiva za prikazati.

  Categories

  • Nema kategorija
  Hera

  Ljepotica Hera stigla je pod našu skrb odlukom veterinarske inspekcije. Ona je mješanka u tipu američkog stafordskog terijera, a s obzirom na to da ne postoji njen rodovnik, Hera je proglašena opasnom pasminom (sukladno Zakonu). Njeno ponašanje i karakter sve je samo ne opasno, radi se o dragoj, umiljatoj i socijaliziranoj ženki. Za udomljenje Here bit će potrebno zadovoljiti uvjete iz Pravilnika o opasnim psima, a kroz cijeli proces ćemo vas voditi nakon što se ispuni upitnik za potencijalne udomitelje.

  Hera je u NO KILL skloništu Animalis Centrum primila/primio sve uobičajene veterinarske tretmane i cjepiva, mikročip te je obavljena sterilizacija. Kao i svim ostalim životinjama pod našom zaštitom, izrađena je vlasnička knjižica/putovnica.

  Ako ste zaintersirani za udomljenje Here, molimo detaljno ispunite upitnik koji se nalazi na linku ispod. Naši referenti kontaktirat će Vas u što kraćem roku kako bi s Vama detaljnije razgovarali o udomljenju. Ispunjavanje upitnika nije i rezervacija životinje.

  PasminaMješanka u tipu američkog stafordskog terijera
  SpolŽenka
  DOB06/12/2020
  hrHrvatski